Çarpışma'nın Kerem'i Alperen Duymaz'dan yeni dizi geliyor!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak.


09 Ağustos 2019 - 17:03
Yeni Bölüm

Başrolünü Elçin Sangu,Melisa Aslı Pamuk, Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak ile paylaştığı Çarpışma dizisinde canlandırdığı Kerem karakteri ile yıldızı parlayan Alperen Duymaz, yeni sezonda yeni bir dizi ile yeniden ekranlarda olacak. 

Çukur dizisinde Komiser Emrah karakteri ile bir anda karşımıza çıkarak yakışıklılığı ile genç kızları kendine aşık eden, oyunculuk performansı ile de büyük ses getiren Alperen Duymaz, tek sezonluk butik dizi Çarpışma'da da aynı başarıyla ilerledi. 

Ekranlarda olması üzerine sevenlerinden yoğun talep alan oyuncunun dahil olacağı yeni projeler de oldukça merak uyandırıyor. Yaz dönemini vatani görevini yerine getirmekle değerlendiren başarılı aktör, Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni sezonda Ay Yapım imzalı ve Hilal Saral imzası taşıyacak olan yeni bir projede yer alacak. Projenin detayları henüz açıklanmasa da bu haber bile ünlü oyuncunun hayranlarını sevindirmeye yetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin