Çarpışma'nın yeni bölümünde Selim kimi vurdu? 13. bölümde neler olacak?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın 13. bölümünü sizler için derledik..

Merve Mutlu
01 Mart 2019 - 14:03
Yeni Bölüm

Başrollerinde Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un rol aldığı, show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın 13. bölümü yine nefeslerinizi tutmanıza neden olacak.

Çarpışma yeni bölümde neler olacak?

19-03/01/cemre.png

Yapımcılığını Kerem Çatay - Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı Çarpışma'nın 13. bölüm ön izlemesi yayınlandı.

Cemre, annesinin kendisini doğururken öldüğünü sanarak yaşıyordu. Buna ilişkin raporu hazırlayan Dr. Kaan'ın evine gelen Cemre, kapıya birkaç kez vurduktan sonra kapı kendi kendine açıldı. Daha önce başka biri tarafından açıldığı belli olan kapıdan Cemre eve girerken, gerilim de zirveye tırmanıyor. 

19-03/01/kaan.png

Doktor Kaan'ı kafasından vurulmuş bir şekilde evde bulan Cemre, korku ve panikle evi terk ederken,  elinde susturucu takılmış silahla, duvarın arkasına gizlenmiş Selim görünüyor. Selim'in tehlikeli tarafının görüldüğü o anlarda, Cemre'nin annesi hakkında gerçekleri öğrenip öğrenmediği ve o evi nasıl bulduğu gibi sorular da kafalarda soru işareti bırakıyor. 

Çarpışma 13. bölüm ön izlemesini izlemek için:

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin