Nöbet Ziya Cevran kimdir?

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığında PANA Film tarafından hazırlanan Nöbet dizisi nefes kesen bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor! Nöbet Ziya Cevran kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
03 Mart 2019 - 11:18
Yeni Bölüm

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığında PANA Film tarafından hazırlanan Nöbet dizisi nefes kesen bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor! Nöbet Ziya Cevran kimdir? Gerçek adı nedir?

Nöbet Ziya Cevran kimdir?

19-03/01/alniacik.jpg

Ziya Cevran, Cevran ailesinin reisidir. Hatay Elmalı'da, nüfuzlu bir aileyi yönetirken, bölge şartlarını kendi çıkarları için kullanmaktan gocunmaz. Kendi hakimiyet alanlarını kuran ve istedikleri gibi yaşan Cevran ailesinin rahatını, Jandarma Komutanı Barış Kalender bozacaktır.. 

Nöbet dizisinde Ziya Cevran karakterini Kürşat Alnıaçık canlandırmaktadır. 

Kürşat Alnıaçık kimdir?

19-03/01/krrri.jpg

1962 doğumlu olan oyuncu, 1981 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 85 yılında mezun oldu ve İngiliz hükümetinin vermiş olduğu bir bursla İngiltere'ye gitti. Bu arada, ’83–'84 senesinde Geyvan McMillen'la tanışarak modern dans eğitimi almaya başladı. 

1987 yılında Türkiye'ye döndü ve Bursa Devlet Tiyatrosu'nda stajyer olarak başladı. O zamandan beri dans ve tiyatro ile uğraşıyor. Yaklaşık 20 yıldır hobi olarak dansla uğraşan Alnıaçık, Bursa'daki stajyerlik döneminde Uludağ Üniversitesi'nde modern dans dersleri verdi.

Daha önce Yıldızlar Gece Büyür adlı diziden başlayarak, Süper Baba, Deli Yürek, Aynalar, Seni Çok Özledim, İki Aile, Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda ve İsimsizler gibi dizilerde rol aldı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin