Çatı Katı Aşk dizisi final yapıyor!

Sevilen bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
23 Ekim 2020 - 16:54
Gündem

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı sevilen isimlerden oluşan kadrosu ile bir yaz dizisi olarak yola çıkan Mia Yapım imzalı dizi Çatı Katı Aşk final yapıyor...

20-10/23/ati.png

Zengin olmasına rağmen babasını reddederek kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Ateş ile ekonomik durumu olmayan ve ayakları üzerinde durmaya çalışan Yasemin'in, maddi durumlarına uygun olan çatı katındaki dairede oturabilmek için evli numarası yapmaları ve birlikte yaşadıkları ailenin çocukları olan Demir ve Ayşen'e aşık olmaları ile garipleşen komedi ve aşk dolu hikayeyi ele alan dizidee Ayşen karakterini canlandıran Ezgi Şenler hem oyunculuğuna getirilen eleştiriler hem de partneri Andıç ile uyuşamaması nedeniyle diziden ayrılmış ve düşen reytingler Selin Şekerci'nin kadroya dahil olması ile toparlanmaya çalışılmıştı.

Çatı Katı Aşk dizisi final yapıyor!

20-10/23/selin-s.png

Reytingleri gittikçe düşen ve sezonun açılması ile başlayan reyting mücadelesine yenilen diziyi Selin Şekerci de kurtaramadı ve diziden final kararı çıktı. Bu cumartesi akşamı yayınlanacak olan 16. bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizi hayranlarını üzdü...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin