Gerilim ve suç dizisi Perdida 1. sezonuyla Netflix'te! Perdida nasıl bir dizi?

Gizem, gerilim ve suç öğelerini harmanlayan "Perdida" dizisi 1. sezon bölümleriyle 23 Ekim 2020 Cuma günü Netflix platformuna eklendi. Perdida dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

Kayıp kişi çözülmemiş bir sorundur. Ne ölü diyebilirsiniz ne yaşıyor. Uyumana ya da baştan başlamana izin vermeyen bir candır...

PERDIDA 1. SEZONUYLA NETFLİX'TE!

Gizem, gerilim ve suç draması türündeki "Perdida" dizisi 1. sezon bölümleriyle 23 Ekim 2020 Cuma günü Netflix platformuna eklendi.

Kaçırılan kızını arayan Antonio'nun, Kolombiya'daki bir hapishaneye gönderilmek için çeşitli hamleler yaptığında çok sayıda insanı etkileyen bir dizi olayı tetiklemesini konu edinen İspanya yapımı dizinin 11 bölümlük ilk sezonu bu yılın başlarında İspanya'nın Antena 3 kanalında izleyiciyle buluşmuştu.

20-10/23/perdida-foto-1603461937.jpg

PERDIDA NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE BÖLÜMLERİ

Yıllar önce kızını kaçıran adamın peşine düşen ve bu amaçla Kolombiya'nın en kötü hapishanesi olan La Brecha'ya gönderilmek için kendi tutuklanmasını tezgahlayan Antonio'nun hikayesine tanıklık ettiğimiz Perdida'nın 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. sezon 1. bölüm: "İspanyol" (48 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Öngörülü Bir Adam" (45 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Teo" (49 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Kavuşmalar" (47 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Hain" (48 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Detaylar Önemlidir" (46 dakika)
- 1. sezon 7. bölüm: "Kaçış" (48 dakika)
- 1. sezon 8. bölüm: "Ölü Adam" (49 dakika)
- 1. sezon 9. bölüm: "Ibagué" (50 dakika)
- 1. sezon 10. bölüm: "Alavere Dalavere" (49 dakika)
- 1. sezon 11. bölüm: "Baba" (54 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Antonio kızını kaçıran kişinin izini sürebilmek amacıyla Kolombiya'da tutuklanır. Ancak adli yardım avukatı Angelita, onun İspanya'ya iade edilmesi için çalışır.

20-10/23/perdida-netflix-poster.jpg

Natxo López, David Oliva ve Ruth García'nın arkasında olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Daniel Grao (Antonio Santos), Carolina Lapausa (Inma), Melani Olivares (Eva Aguirre) dışında Fernando Solórzano (Quitombo), Juan Carlos Messier (Cruz), Jon Arias (Sebastián), Verónica Velásquez (Soledad Santos), David Trejos (Ignacio), Ana Maria Orozco (Milena) ve Adriana Paz (Angelita) gibi isimler rol alıyor.

Iñaki Peñafiel, Rafa Montesinos ve David Ulloa üçlüsü ise ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda oturan isimler.

"Perdida" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin