Mindhunter bitti mi? 3. sezon olacak mı? Cevabı belli oldu!

Netflix'in fenomen dizisi Mindhunter'ın 3. sezonu gelecek mi sorusu cevabını buldu gibi!

Hayranları Netflix'in fenomen dizisi "Mindhunter"dan gelecek herhangi bir haber için tetikte beklerken gelen haber dizinin hayran kitlesini memnun etmeyecek türden!

MINDHUNTER 3. SEZON BELİRSİZLİĞİ AÇIĞA KAVUŞTU!

En azından yakın bir zaman içinde Mindhunter'ın 3. sezonunu bekliyorsanız bu beklentinizi rafa kaldırabilirsiniz!

Dizinin başrollerini paylaşan Jonathan Groff (Holden Ford), Holt McCallany (Bill Tench) ve Anna Torv'un (Wendy Carr) sözleşmelerinin sona ermesinden ve dizinin "süresiz beklemeye" alınmasından bu yana Netflix'in psikolojik suç dramasının geleceğiyle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılmaktaydı.

Bir sürenin ardından şimdi de David Fincher, dizinin üçüncü sezonunun en azından şimdilik, belki de tamamen Netflix'te gözlerden uzak olduğunu doğruladı.

20-10/26/mindhunter.jpg

Vulture ile bir söyleşi gerçekleştiren Fincher sözlerine "Mindhunter benim için çok şeydi. Dizinin ikinci sezonu için yazılan senaryolara bakıp hiçbirini beğenmediğime karar verdim. Biz de onları attık ve en baştan başladık" şeklinde başlarken dizi için haftada 90 saatlik çalışma süresinin zorluklarından, buna bağlı olarak oldukça yorgun olduğundan ve çekimler tamamlandığında kendisinin de tükendiğinden bahsetti.

Mindhunter'ın elde ettiği izlenme sayılarına kıyasla oldukça pahalı bir iş olduğunu belirten Fincher, Mank'ten sonra bu işe karar vermek üzere konuştuklarını ve ikinci sezonda yaptıklarından daha azını yapamayacaklarını belirtti.

20-10/26/mindhunter-dizisi.jpg

MINDHUNTER MUHTEMELEN BİTTİ!

"Mindhunter bitti mi?" sorusuna "Muhtemelen" cevabını veren Fincher söylemlerine "Gerçekçi olmak gerekirse ikinci sezondan daha az bir maliyetle yeni bir sezon daha çekebileceğimizi düşünmüyorum. Ne yazık ki dolarları sadece harcamakla olmuyor, kazanmak da gerekiyor" ifadelerini ekledi.

Mindhunter'ın ilk sezonu 13 Ekim 2017'de, ikinci sezonu ise 16 Ağustos 2019'da izleyiciyle buluşmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin