Çatı Katı Aşk'ın Ayşen'i Ezgi Şenler diziden ayrılıyor mu?

Çatı Katı Aşk'ın başrolü diziden ayrılacak mı?

Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 10:57
Gündem

Kanal D ekranlarının sevilen yaz dizisi Çatı Katı Aşk, yeni sezonda da yayın hayatına devam ediyor. başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı dizinin kadrosunda değişiklik yaşanıyor.

20-10/02/ati-kati-ask.jpg

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Çatı Katı Aşk dizisi; zengin olmasına rağmen babasını reddederek kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Ateş ile ekonomik durumu olmayan ve ayakları üzerinde durmaya çalışan Yasemin'in, maddi durumlarına uygun olan çatı katındaki dairede oturabilmek için evli numarası yapmaları ve birlikte yaşadıkları ailenin çocukları olan Demir ve Ayşen'e aşık olmaları ile garipleşen komedi ve aşk dolu hikayeyi izleyicilere sunuyor.

Çatı Katı Aşk'ın Ayşen'i Ezgi Şenler diziden ayrılıyor mu?

20-10/02/ezgi-senler.jpg

Dizide Ayşen karakterini canlandıran Ezgi Şenler, bir süredir oyunculuğu nedeniyle eleştirilere maruz kalıyordu. Bu eleştirilerin ardından Şenler'in diziye devam etmeyeceği iddia edildi. İddialara göre Şenler'in yerine Selin Şekerci yeni Ayşen olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin