Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 12:44
Gündem

Hazırlıkları 25 Film tarafından yürütülen ve Fox'un yeni sezon dizileri arasında yer alan Kefaret'in oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın yer aldığı diziye yeni isimler katıldı. 

20-10/02/mert-firat-ve-nurgul-yesilcay-kefaret.jpg

Mesude Erarslan'ın yöneteceği, Mahinur Ergun'un ise kaleme aldığı yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Cast direktörlüğünü Blacklist'in yaptığı dizinin kadın başrolü sevilen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay olurken erkek başrolü de Mert Fırat olmuştu. Başarılı oyuncu Yurdaer Okur'un da Yeşilçay'ın eşini canlandıracağı dizi merak uyandırıyor.

Kefaret dizisinin çocuk oyuncuları Lavinya Ünlüer ve Göktan Oktay Göztepe oldu!

20-10/02/lavinya-unluer.jpg

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı projelerde yer alan başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren ve sır gibi saklanan hikayesi merak uyandıran dizide Yeşilçay'ın çocuklarını Lavinya Ünlüer ile Göktan Oktay Göztepe canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin