Selin Şekerci Çatı Katı Aşk dizisinin yeni başrolü oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisinde başrol değişiyor.

Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 13:05
Gündem

Mia Yapım'ın Kanal D için çektiği Çatı Katı Aşk dizisiyle ilgili flaş bir iddia kulislerde dolaşmaya başladı. İddialara göre dizinin başrollerinden biri değişiyor.

20-10/02/ati-kati-ask-dizisi.png

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı dizinin kadrosunda büyük bir değişiklik yaşanacağı iddiaları gündeme geldi. zengin olmasına rağmen babasını reddederek kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Ateş ile ekonomik durumu olmayan ve ayakları üzerinde durmaya çalışan Yasemin'in, maddi durumlarına uygun olan çatı katındaki dairede oturabilmek için evli numarası yapmaları ve birlikte yaşadıkları ailenin çocukları olan Demir ve Ayşen'e aşık olmaları ile garipleşen komedi ve aşk dolu hikayeyi ele alan dizidee Ayşen karakterini canlandıran Ezgi Şenler'in diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Selin Şekerci Çatı Katı Aşk dizisinin yeni başrolü oldu!

20-10/02/furkan-andic.jpg

İddialara göre: Dizide Ateş karakterini canlandıran diğer bir başrol Furkan Andıç ile dizinin Ayşen'i Ezgi Şenler'in yıldızı barışmadı. Reytingler de beklenilenin altında kalınca en başından beri oyunculuğu ile eleştirilen Şenler'in diziden ayrıldığı ve Furkan Andıç'ın yakın arkadaşı olan Selin Şekerci'yle anlaşıldığı konusu gündeme geldi. Selin Şekerci'nin bugün setten paylaştığı fotoğrafın altına Furkan Andıç'ın "Çok ilginç şeyler olacak" yazması da iddiaları güçlendirdi. İddialar doğru çıkarsa Şekerci ve Andıç 5 yıl aradan sonra Kaçak Gelinler dışında yeniden partner olacak.

20-10/02/selin-sekerci.png şenler

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin