Ekranların sevilen ismi Öykü Karayel'den bebek müjdesi geldi!

Sevilen oyuncunun hamile olduğu ortaya çıktı.

Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 14:23
Magazin

Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Cemre karakteri ile gönüllere taht kuran, Son Destan dizisinde İpek, Kalp Atışı dizisinde Eylül ve Muhteşem İkili dizisinde Yağmur olarak izlediğimiz başarılı ve güzel oyuncu Öykü Karayel'in bebek beklediği öğrenildi.

20-10/02/yku-karayel.jpg

"Düğün gecesi çektiğiniz fotoğrafları lütfen sosyal medyada kullanmayın" ricasında bulunarak gerçekleştirdikleri muhteşem bir düğünle 2018 yılında dünya evine giren Can Bonomo ve Öykü Karayel, gözlerden uzak bir şekilde mutlu evliliklerine devam ederlerken, hayranlarını sevindiren müjdeli haber nihayet geldi.

Ekranların sevilen ismi Öykü Karayel'den bebek müjdesi geldi!

20-10/02/can-bonomo.png

İkili en son art arda Jet Sosyete dizisine konuk olmuşlardı. Bir röportajında “Ne zaman anne olacaksınız?” sorusuna, “Bu tür şeylerin doğal bir saati var. Asla aşırı evlenmek isteyen ya da evlenmem diyen biri olmadım. Can’la karşılaşınca her şey doğru gelmeye başladı.” yanıtını veren Karayel'in 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin