Nesrin Cavadzade kendisini taciz eden erkeklerin sergisini yapacak!

Sevilen oyuncudan tacizcileri korkutacak hamle geliyor.

Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 14:56
Magazin

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandıran ve hem yer aldığı projeler hem de güzelliği ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade ilginç bir proje ile kendisini taciz etmeye hakkı olduğunu sanan erkeklere açıkça meydan okumaya hazırlanıyor. 

20-10/02/nesrin-cavadzade.png

Sosyal medya hesaplarını, kadınlar üzerinde baskı kurmak ve tahakküm yaratmak için kullanan erkeklerin sanal zorbalıklarının oldukça yoğun olduğu bir dönemden geçiyoruz. Sıradan bir kadının bile birçok zorbalık ve tacize uğradığı bir toplumda başarısı ve güzelliği ile ön planda olduğu için bilinirliği olan bir kadının yaşadıklarını tahmin etmek bile zor. Oyuncu Nesrin Cavadzade de sosyal medyada sıkça taciz edilen kadınlardan biri olarak biliniyor. Bazı erkeklerin sosyal medyadan kendisine çıplak fotoğraf göndererek tacizde bulunduğunu söyleyerek, "Hiçbirini silmiyorum, onlarla sergi açacağım. Kimliklerini de açıkça göstereceğim" diyen oyuncu adeta tacizci erkeklere meydan okudu. Kendisini bu tarz fotoğraflarla rahatsız edenler hakkında , ''Kimse kendini çok zeki ya da kurnaz sanmasın'' dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin