Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 16:36
Magazin

Ekranların ve sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan İrem Sak, Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'da Koçovalılar'ın yeni düşmanı olan Erdenet ailesinden Seren karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. İlk kez bir mafya dizisinde rol alan oyuncu şiddet gösterimi nedeniyle sık sık eleştirilen yeni dizisi hakkında açıklama yaptı.

20-10/02/ukur-sern.jpg

Oyuncu, rol aldığı dizi için silah eğitim aldığını söyleyip ,"Poligona atışa gönderdiler yetenekli olduğumu söylediler. Hedefi tutturdum hatırası da var ama o da sadece rol gereği kalırsa memnun kalırım. Tabii ki silahı sevmiyorum" şeklinde konuştu. Sak, "Dizilerdeki şiddetin gençliği ve toplumu olumsuz etkilediğini düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Rol aldığım dizide hikayeye hakim olmak için bütün bölümleri izlerken hiç şiddet gösteresim ve uygulayasım gelmedi. O halde komedi izleyenler çok iyi mizah yapmalı ve komedyene dönüşmeli. Her şiddet izleyen mafyaya dönüşmez o sizde varsa olur.  Her şiddet izleyen mafyaya dönüşmez o sizde varsa olur. Ben diziyi izleyince elimde silahla dışarı çıkmadım, çıkasım gelmedi. Şiddet dizilerde değil, gerçek hayatta var, biz o hayatları anlatıyoruz. Kimseye rol model olmak gibi bir misyon da görmüyorum kendimde. Tüm savaşım kendimle nasıl daha iyi insan olmak daha iyi oyuncu olurum diye" yanıtını verdi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin