Merve Mutlu
02 Ekim 2020 - 17:02
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve OJO Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Yeni Hayat daha başlamadan büyük badireler atlamış ve pandemi dönemine denk gelen dizi aylarca ertelenerek yeni sezonu beklemişti. Geçtiğimiz akşam 5. bölümü yayınlanan diziden kötü haber geldi..

20-10/02/yeni.jpg

Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nu başrolde bir araya getiren dizi, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya gibi isimleri de kadrosunda buluşturarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan dizi güçlü rakipleri sahaya çıkınca ekran macerasını sonlandırma kararı aldı.

Yeni Hayat dizisinden final kararı geldi! Son bölüm ne zaman?

20-10/02/yeni-hayat.jpg

Yakın zamanda Zeynep Kızıltan'ın da kadrosuna dahil olduğu dizinin kadrosunda sürpriz bir değişiklik yaşanmış ve Makbule Kosif'in kaleme aldığı dizinin yeni senaristleri Hatice Meryem ve Nuriye Bilici olmuştu. Ancak bu değişiklikler de yeterli gelmedi ve final kararı verildi. Yeni Hayat final bölümü 8. bölüm olarak kararlaştırıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin