CBS All Access dizisi The Good Fight'a 4. sezon onayı!

The Good Wife uzantısı The Good Fight 4. sezonuyla da ekranlarda olmaya devam edecek. The Good Fight 4. sezon detayları...

CBS All Access dizisi "The Good Fight"a 4. sezon onayı çıktı.

THE GOOD FIGHT'A YENİ SEZON ONAYI!

CBS All Access platformunun ilk orijinal senaryolu dizisi olma özelliğini taşıyan The Good Fight şu sıralar 3. sezon bölümleri ile izleyicisiyle buluşmakta.

19-05/02/the-good-fight-cbs-all-access-dizisi.jpg

CBS'in uzun soluklu hukuk draması The Good Wife'ın spin-off'u olan The Good Fight'ın yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan CBS All Access Orijinal İçeriklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Julie McNamara şu ifadeleri kullandı:

"Dizi, platformumuz için amiral gemisi pozisyonunu koruyor. Vizyon sahibi yaratıcıları Robert ve Michelle King ile olağanüstü oyuncu kadrosu kültürel iklimi içgörü, mizah ve cesaretle keşfetmeye devam ediyor. Bu iz bırakan karakterlerin yeni sezonda hangi konumda olacaklarını görmek için sabırsızlanıyoruz."

The Good Fight'ın oyuncu kadrosunda Christine Baranski, Delroy Lindo, Audra McDonald, Cush Jumbo, Rose Leslie, Michael Sheen, Sarah Steele, Michael Boatman ve Nyambi Nyambi gibi isimler yer alıyor.

19-05/02/the-good-fight-izle.jpg

Robert ve Michelle King ile birlikte Phil Alden Robinson. Ridley Scott, David W. Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy ve William Finkelstein dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

CBS Television Studios, Scott Free Productions, King Size Productions ortak yapımcılığında hazırlanan The Good Fight'ın uluslararası dağıtımı CBS Studios International tarafından gerçekleştiriliyor.

THE GOOD FIGHT 3. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

The Good Fight'ın üçüncü sezon finali 16 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin