In the Dark dizisine erken 2. sezon onayı!

The CW, yeni dizilerinden In the Dark'ı 2. sezonu için yeniledi. In the Dark 2. sezon detayları...

The CW tüm dizilerine yeni sezon onayı vermeyi sürdürüyor. Kanalın ilk sezonu devam etmekte olan taze dizisi "In the Dark" yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

IN THE DARK 2019-20 SEZONUNDA DEVAM EDECEK!

Buna göre dizi kanalın 2019-20 yayın sezonu takviminde kendine yer bulmuş oldu.

"IN THE DARK" REYTİNGLERİ

In the Dark devam etmekte olan ilk sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.20 reyting ve 759,000 izleyici ortalaması ile yoluna devam ediyor.

19-05/01/in-the-dark-afis.jpg

CBS TV Studios ve Ben Stiller'in Red Hour Films'i ortaklığında hazırlanan; Corinne Kingsbury'nin (Newsroom, Back In The Game) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi kısaca şöyle:

In the Dark'ın hikayesi; uyuşturucu tacirliği yapan arkadaşının öldürülmesinin tek tanığı olan kör bir kadın Murphy Mason'a odaklanıyor.

Murphy, anlattığı hikayenin polis tarafından inandırıcı bulunmamasının ardından köpeği Pretzel ile birlikte kendi işini görmeye karar verir. Bir yandan katili bulmaya çalışırken diğer yandan renkli flört yaşamı ve aşırı koruyucu ebeveynlerine ait kılavuz köpek okulunda nefret ettiği işiyle de ilgilenmeyi sürdürür.

19-05/01/in-teh-dark-izle.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Kingsbury ve Michael Showalter ile birlikte Red Hour Films'ten Stiller, Jackie Cohn ve Nicky Weinstock projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin