All American 2. sezon onayını kaptı!

The CW kanalı ilk sezonunu geride bırakan dizisi All American'a resmi 2. sezon onayını verdi.

16 bölümden oluşan ilk sezonunu geride bırakan The CW kanalının Amerikan futbolu temalı dizisi "All American" kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

ALL AMERICAN İLE YOLA DEVAM!

LA Galaxy oyuncusu Robbie Rogers yapımcılığında hazırlanan; hikayesi profesyonel spor yaşamını sürdüren NFL oyuncusu Spencer Paysinger'ın gerçek yaşamından esinlenen dizi böylelikle 2019-20 yayın sezonunda ekranlarda olmaya devam edecek.

19-05/01/all-american-dizisi.jpg

"ALL AMERICAN" REYTİNGLERİ

All American ilk sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.22 reyting oranı ve 670,000 izleyici ortalamasını yakaladı.

"ALL AMERICAN" KONUSU

Dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Senaryosu April Blair tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi; L.A.'in güneyinde bir lise öğrencisi aynı zamanda Amerikan futbolu oyuncusu Spencer James'in (Daniel Ezra) yükselişini konu ediniyor.

Bekar bir annenin zeki ve parlak oğlu olan Spencer oldukça yetenekli bir sporcu ve nitelikli bir öğrencidir. Crenshaw High'dan Beverly Hills High'a transfer olan Spencer bundan sonra bir dizi duygu ve olayla başa çıkmayı öğrenmek durumundadır.

Kahramanımız Beverly Hills High'da oynamak üzere kabul edildiğinde çok farklı dünyalardan iki ailenin -Crenshaw ve Beverly Hills- kazançları, kayıpları ve mücadeleleri birbiriyle çatışacaktır.

19-05/01/all-american-izle.jpg

"ALL AMERICAN" KADROSU

Warner Bros. Television, CBS Television Studios ve Berlanti Productions ortak yapımcılığındaki All American'ın oyuncu kadrosunda Daniel Ezra (The Missing) dışında Taye Diggs (Private Practice), Cody Allen Christian (Teen Wolf), Samantha Logan (13 Reasons Why), Monet Mazur (Castle), Michael Evans Behling ve Karimah Westbrook (Shameless, Aquarius) gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin