Roswell New Mexico'da serüven devam edecek! Roswell New Mexico 2. sezon detayları!

The CW, ilk sezonunu tamamlayan yeni dizisi Roswell, New Mexico'ya 2. sezon onayını verdi.

Melinda Metz'in kaleme aldığı Roswell High roman serisine dayalı olarak The Originals senaristi Carina Adly MacKenzie tarafından uyarlanan ve 1999-2002 seneleri arasında üç sezon boyunca yayınlanan kült bilim-kurgu dizisi Roswell'ın yeni uyarlaması niteliğini taşıyan "Roswell, New Mexico" 2. sezon onayını aldı.

THE CW "ROSWELL, NEW MEXICO" İLE DEVAM DEDİ!

The CW kanalından yapılan duyuruya göre dizi böylelikle 2019-20 yayın sezonunda serüvenine devam edecek.

"ROSWELL, NEW MEXICO" REYTİNGLERİ

13 bölümden oluşan ilk sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.28 reyting oranı ve 1.06 milyon izleyici ortalamasını tutturan Roswell, New Mexico, 23 Nisan'da ekranlara gelen sezon finali bölümü "Recovering the Satellites" ile 1.05 milyon izleyiciyi ekrana çekerken 12 Şubat'ta yayınlanan sezonun beşinci bölümünden sonraki en yüksek izleyici sayısına ulaşmıştı.

19-05/01/roswell-new-mexico-dizisi-afisi.jpg

"ROSWELL, NEW MEXICO" KONUSU

Dizinin konusuna kısaca bakmak gerekirse;

Doğup büyüdüğü Roswell, New Mexico'ya geri dönen biyomedikal araştırmacı ve göçmen bir kız olan Liz, geri döndüğünde gençliğinde yakınlaştığı Max'in polis memuru olduğunu ve bu dünyaya ait olmayan güçlerini tüm hayatı boyunca gizleyen bir uzaylı olduğunu keşfeder. İkili, birbiriyle yeniden yakınlaşırken Max'in kökenlerini araştırmaya başlarlar.

Ancak bu sırada yaşanan şiddetli bir saldırı hükümetin uzun süredir üstünü örttüğü konuyla ilgili tavrını değiştirmesine neden olurken; bu durum Max'in gerçek kimliğinin açığa çıkması ve ikilinin aralarındaki romantik ilişkiyi tehlikeye sokar.

19-05/01/roswell-new-mexico-dizisi-ekibi.jpg

Amblin TV, Bender Brown Prods, CBS Television Studios ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Jeanine Mason (Liz Ortecho), Nathan Parsons (Max Evans), Lily Cowles (Isobel Evans-Bracken), Michael Vlamis (Michael Guerin), Tyler Blackburn (Alex Manes), Michael Trevino (Kyle Valenti), Heather Hemmens (Maria DeLuca) ve Karan Oberoi (Noah Bracken) gibi isimler yer alıyor.

MacKenzie ve Julie Plec ile birlikte Bender Brown Prods'tan Kevin Kelly Brown & Lawrence Bender, Amblin TV'den Justin Falvey ve Darryl Frank projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"Roswell, New Mexico" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin