Santa Clarita Diet 4. sezon olacak mı?

Netflix'in zombi komedisi Santa Clarita Diet sevenlere kötü haber! Dizi üç sezonun ardından iptal edildi.

Drew Barrymore ve Timothy Olyphant ikilisini buluşturan Netflix'in kara mizah tarzını benimseyen komedi dizisi "Santa Clarita Diet" için 4. sezon onayı çıkmadı!

ZOMBİ KOMEDİSİ "SANTA CLARITA DIET" RESMEN İPTAL!

Buna göre üç sezonun ardından dizi iptal edilmiş oldu.

19-05/01/santa-clarita-diet-iptal-edildi.jpg

NETFLIX'İN 3 SEZONLUK DİZİLERİ

Televizyon dünyasının tecrübeli isimlerinden Victor Fresco'nun (Better Off Ted, Sean Saves the World) yaratıcısı olduğu Santa Clarita Diet böylelikle Netflix'in üç sezon sonunda sonlandırmış olduğu One Day at a Time, Travelers, Love, Bloodline, Hemlock Grove ve Daredevil dizilerinin arasına katılarak arşivdeki yerini almış oldu.

Emlakçılık yapan Joel (Olyphant) ve Sheila (Barrymore) çiftinin; Sheila'nın geçirdiği dramatik bir değişim sonrasında ölüm ve yıkım dolu bir yola sürüklenmesini; Sheila'nın cinayete meyilli ve yemek seçmeyen yeni bir kişiliğe bürünmesinin sıradan bir hayat süren çiftin evliliğine yeni bir heyecan getirmesini mizahi bir anlatımla bizlere sunan Santa Clarita Diet'in showrunnerlığını Fresco üstlenirken Fresco ile birlikte Barrymore, Olyphant, Aaron Kaplan, Tracy Katsky, Chris Miller, Ember Truesdell ve Nancy Juvonen projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

19-05/01/santa-clarita-diet-izle.jpg

Santa Clarita Diet'in 10 bölümden oluşan üçüncü sezonu 29 Mart'ta Netflix platformundaki yerini almıştı.

"Santa Claria Diet" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin