CBS All Access'in gizem yüklü dizisi One Dollar için ilk fragman yayında!

One Dollar dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. One Dollar nasıl bir dizi, ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
05 Ağustos 2018 - 23:58
Kültür Sanat

CBS All Access dijital yayın platformunun gizem-gerilim türündeki yeni dizisi "One Dollar" için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Televizyon Eleştirmenleri Derneği Yaz Basın Turu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sunumda gösterilen 30 saniye süreli kısa fragmanda hikayeyle ilgili ilk ipuçlarını alırken, oyuncu kadrosunda pek çok ismi görme fırsatı yakalıyoruz.

ONE DOLLAR DİZİSİ 30 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

Sunumu CBS All Access Orijinal İçerikler Başkan Yardımcısı Julie McNamara tarafından gerçekleştirilen One Dollar'ın ilk sezon prömiyeri 30 Ağustos Perşembe tarihinde gerçekleşecek.

18-08/06/one-dollar-poster-1533516488.jpg

"ONE DOLLAR" DİZİSİNİN KONUSU

Jason Mosberg'in yaratıcısı olduğu One Dollar'ın hikayesine kısaca bakacak olursak;

Dizinin hikayesi, ekonomik durgunluk döneminin yaşanmakta olduğu Amerika'nın pas kuşağında yer alan küçük bir kasabasında el değiştirmekte olan bir dolarlık banknotun şok edici birden fazla cinayete karışan bir grup karakteri birbirine bağlaması ekseninde gelişen olaylara dayanıyor.

Banknotun izlediği yörünge ve her bir farklı bölümün bakış açısı izleyicilere derin sınıf ve kültürel ayrılıkları olan modern bir Amerikan kasabasının tablosunu çizerken kasabanın sırlarını da açığa çıkaracak.

18-08/06/one-dollar.jpg

ONE DOLLAR OYUNCU KADROSU

One Dollar'ın oyuncu kadrosunda John Carroll Lynch, Nathaniel Martello-White, Chris Denham, Philip Ettinger, Kirrilee Berger, Gracie Lawrence, Joshua Bitton, Nikẹ Uche Kadri ve Hamilton Clancy gibi isimler bulunuyor.

Greg Germann, Sturgill Simpson, Aleksa Palladino, Jeff Perry ve Leslie Odom Jr. ise tekrar eden rollerle görünecekler.

CBS Television Studios ve Anonymous Content ortak yapıımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Craig Zobel (Compliance,The Leftovers), Matt DeRoss, Alexandre Dauman, Graham Gordy, Jason Mosberg ve tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan Craig Zobel (Compliance, The Leftovers) yer alıyor.

One Dollar'ın ilk sezonunun 10 bölümden oluştuğunu da hatırlatalım.

"One Dollar" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin