Klasikleşmiş masallar bu dizide çok ürkütücü! Tell Me a Story dizisi için ilk fragman yayınlandı!

Klasikleşmiş peri masallarına karanlık ve oldukça farklı bir bakış açısıyla yaklaşan psikolojik-gerilim türündeki yeni dizi Tell Me a Story için ilk fragman yayınlandı. Tell Me a Story dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
05 Ağustos 2018 - 23:46
Kültür Sanat

Scream, The Vampire Diaries, The Following gibi gerilim-korku türündeki yapımlara imza atmasıyla bilinen Kevin Williamson'ın arkasında olduğu, klasikleşmiş peri masallarına karanlık ve oldukça farklı bir bakış açısıyla yaklaşan CBS All Access'in psikolojik gerilim türündeki dizisi "Tell Me a Story"nin 01:40 dakika uzunluğundaki ilk fragmanı yayınlandı.

TELL ME A STORY 31 EKİM'DE BAŞLIYOR!

The Three Little Pigs (Üç Küçük Domuzcuk), Little Red Riding Hood (Kırmızı Başlıklı Kız), Hansel and Gretel ve Jack and the Beanstalk gibi klasikleşmiş masalların öğelerini aşk, kayıp, hırs, açgözlülük, intikam ve cinayet gibi unsurlarla iç içe geçirip izleyicilere sunacak olan dizi 31 Ekim'de prömiyerini gerçekleştirecek.

18-08/06/tell-me-a-story-1533514787.jpg

10 bölümden oluşan ilk sezonun bölümleri her Perşembe günü dijital platform üzerinden izleyicilere sunulacak.

Haberler, TCA (Televizyon Eleştirmenleri Birliği) Yaz Basın Turu kapsamında düzenlenen panelden gelirken; yürütücü yapımcı Kevin Williamson, oyuncu kadrosundan Billy Magnussen, Dania Ramirez, Danielle Campbell, Dorian Missick ve Davi Santos panelde diziyi temsil eden isimler oldular.

18-08/06/paul-wesley-tell-me-a-story.jpg

TELL ME A STORY OYUNCU KADROSU

Panele katılan bu isimler dışında oyuncu kadrosunda James Wolk (Zoo), Michael Raymond-James (Once Upon a Time), Sam Jaeger (Parenthood), Zabryna Guevara (Gotham), Paul Wesley (The Vampire Diaries) ve Kim Cattrall (Sex and the City) gibi isimler rol alıyor.

18-08/06/cbs-all-access-logosu.jpg

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i yapımcılığında hazırlanan Tell Me a Story'nin yürütücü yapımcı kadrosunda yazar Kevin Williamson, Aaron Kaplan, Dana Honor ve ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda oturan Liz Friedlander bulunuyor.

"Tell Me a Story" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin