CBS All Access'in psikolojik gerilim türündeki yeni dizisi Tell Me A Story'i tanıyalım!

Dünyaca ünlü peri masallarını gerilim öğeleriyle sunacak olan Tell Me A Story dizisi CBS All Access'te izleyicilerle buluşacak.

Volkan Küçükel
01 Aralık 2017 - 02:14
Gündem

Dünyaca ünlü Scream (Çığlık) film serisi ve I Know What You Did Last Summer filmlerinin yazarı olarak kariyerine gerilim-korku türünde yapımlarla başlayan ve çalışmalarını ağırlıklı olarak bu şekilde sürdüren Kevin Williamson şimdi de klasikleşmiş peri masallarına karanlık bir bakış getirecek psikolojik gerilim türündeki "Tell Me a Story" dizisi ile geliyor.

TELL ME A STORY NASIL BİR DİZİ?

Birçok online platformun peşinde olduğu dizi projesinin yayın hakları için girilen rekabetten galip çıkan CBS'in dijital platformu CBS All Access oldu.

Platform, Williamson ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'ı ortaklığında hazırlanacak dizi için doğrudan sezon onayını verdi.

17-12/01/screams-kevin-williamson-header.jpg

"TELL ME A STORY" KONUSU

Senaryosu Williamson tarafından kaleme alınacak Tell Me a Story, bir İspanyol dizisinin uyarlaması. Dizi; dünyanın en sevilen peri masallarını ele alıp onları karanlık ve farklı yorumlanmış şekilde psikolojik gerilim türüne sokarak yeni baştan tasarlıyor.

İlk sezonu New York'ta geçecek olan dizi; The Three Little Pigs (Üç Küçük Domuzcuk), Little Red Riding Hood (Kırmızı Başlıklı Kız) ve Jack and the Beanstalk gibi masalların materyallerini aşk, kayıp, hırs, açgözlülük, intikam ve cinayet gibi unsurlarla iç içe geçirip izleyicilere sunacak.

Dizinin tarzının Once Upon A Time ve The Twilight Zone karışımı gibi göründüğünü söylemek mümkün. Grimm kardeşler masallarını beğenenler ya da Black Mirror ve Once Upon a Time gibi dizilerin takipçilerine hitap edebilecek bir yapım gibi görünüyor.

Williamson ile birlikte Kapital'den Aaron Kaplan ve Dana Honor projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecekler.

17-12/01/cbs-all-access.jpg

Bu proje Dawson's Creek yaratıcı Williamson'ın uzun süre Warner Bros. TV çatısı altında kalmasının ardından geleneksel televizyon stüdyosu sisteminin dışındaki ilk işi. Williamson yakın geçmişte The Following, The Vampire Diaries, Stalker, The Secret Circle ve Time After Time gibi dizilerde ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.

Tell Me a Story böylelikle CBS All Access'in orijinal senaryolu dizileri Star Trek: Discovery, The Good Fight, No Activity ve yaklaşmakta olan $1, Strange Angel, Twilight Zone'un yeniden çevirimi yapımlarının arasına katılmış oldu.

Televizyon dünyasına baktığımızda son dönemde peri masalı temalı iki uzun soluklu diziyle karşılaşıyoruz. Bunlardan birisi kısa bir süre önce final yapan NBC'nin Grimm'i, diğeri ise ekran macerasını sürdüren ABC'nin Once Upon a Time'ı. Bakalım Tell Me A Story mevcut dizi deryasında kendisine nasıl bir yer edinecek...

İspanya'da Antena 3 kanalında ekranlara gelen dizinin orijinali Marcos Osorio Vidal'ın Gustavo Malajovich ve Hernan Goldfrid ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle yaratılmıştı.

"Tell Me A Story (İspanya)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin