CBS'in yeni macera dizisi Blood & Treasure'ı tanıyalım!

CBS, 2019 yazında ekranlara getirmeyi planladığı Blood & Treasure isimli macera-aksiyon dizisine doğrudan onay verdi.

Volkan Küçükel
30 Kasım 2017 - 22:09
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, iptal ettiği yaz dönemi dizisi Zoo'nun yerini dolduracak diziyi buldu!

Kanal, aksiyon-macera türündeki "Blood & Treasure" isimli dizi için doğrudan onay verdi.

İlk sezonu 13 bölümden oluşacak Blood & Treasure'ın 2019 senesinin yaz döneminde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

"BLOOD & TREASURE" KONUSU

CBS Television Studios yapımcılığında, Limitless ekibinden Matt Federman & Stephen Scaia (Charlie's Angels, Warehouse 13, Jericho) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizisin hikayesine bakacak olursak;

17-11/30/cbs-dizileri.jpg

Blood & Treasure'ın hikayesi; parlak bir eski eser-antika eksperi ile kurnaz bir sanat hırsızının, saldırılarını çalıntı bir hazineden finanse eden acımasız bir teröristi yakalamak için bir takım oluşturması ekseninde şekilleniyor.

Hedeflerini avlayabilmek için dünya genelinde taramalar gerçekleştiren ekip, bir süre sonra kendilerini medeniyet beşiği için verilen 2000 yıllık bir savaşın merkezinde bulacaktır.

17-11/30/cbs.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Federman ve Scaia ikilisi showrunner Taylor Elmore (Justified), Ben Silverman, yönetmen koltuğunda oturacak Marc Webb ve Mark Vlasic ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

Blood & Treasure'ın dağıtımı CBS Television Distribution tarafından yurt içi ve CBS Studios International tarafından yurt dışı için gerçekleştirilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin