CBS Here Comes the Neighborhood dizisi için deneme bölümü siparişi verdi

CBS kanalı Here Comes the Neighborhood ismli komedi dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
27 Ocak 2018 - 20:55
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde geliştirilme çalışmalarına başlanan yeni dizi projesi "Here Comes the Neighborhood" için deneme bölümü siparişi verdi.

The Big Bang Theory'nin yazar/yürütücü yapımcılarından Jim Reynolds, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan komedi dizisinin hikayesi şöyle:

"HERE COMES THE NEIGHBORHOOD" KONUSU

Reynolds'ın pilot bölüm senaryosunu kaleme aldığı Here Comes the Neighborhood'ın hikayesi; Midwest'in en efendi ve kibar adamının, ailesini Los Angeles'ta zorlu bir mahalleye taşımasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Aile yeni yaşamına başlar ancak buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını fazla takdir etmemektedir!

18-01/27/jim-reynolds-ve-eric-kaplan.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Reynolds projenin yürütücü yapımcılığını Kapitals'tan Kaplan ve Dana Honor ile Kapital merkezli Trill TV çatısı altındaki Wendi Trilling ile birlikte üstleniyor.

Bu üçlü ayrıca CBS/CBS Studios ortak yapımı komedi dizisi 9JKL'in de yapımcı kadrosunda bulunuyor

Jim Reynolds, üçüncü sezonunun başında yapımcı olarak dahil olduğu The Big Bang Theory'nin ilerleyen dönemlerinde denetleyici yapımcı ve sonrasında yürütücü yapımcı olarak görev yapmaya başlamıştı. Yazar/yapımcı ayrıca geçmiş dönemde ABC'nin Samantha Who? dizisinin ekibinde de yer almıştı.

Here Comes the Neighborhood'un deneme bölümü oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin