FX'ten Mary Louise Parker ve Courtney B. Vance'lı komedi dizisi yolda: Compliance

Kablolu kanal FX, Compliance isimli komedi dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
26 Ocak 2018 - 22:40
Gündem

Amerikan kablolu kanallarından FX, Weeds dizisiyle hatırlayacağımız Mary-Louise Parker ve yakın dönemde People vs. O.J. Simpson'da izlediğimiz Courtney B. Vance ikilisinin başrollerinde yer aldığı "Compliance" isimli komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi.

"COMPLIANCE" KONUSU

Yazar Sarah Burgess, Scott Rudin Prods. ve FX Productions'ın arkasında olduğu yarımşar saat süreli bölümlerden oluşacak dizinin hikayesi şöyle:

Burgess'in senaryosunu kaleme alıp, Sam Gold'un yönetmen koltuğunda oturduğu Compliance'ın hikayesi; bir özel sermaye yöneticisi (Vance) ile hükümetin atadığı bir uyum yöneticisine (Parker) odaklanıyor.

Burgess ve Gold ikilisi Scott Rudin Prods.'tan Rudin, Garrett Basch ve Eli Bush ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

18-01/27/compliance-dizisi-fx.jpg

54 yaşındaki Mary-Louise Parker'ı son olarak Audience Network'ün Mr. Mercedes dizisinin ilk sezonunda Janey Patterson karakteriyle izledik. 2005-2012 seneleri arasında ekranlara gelen Jenji Kohan imzalı Weeds'te Nancy Botwin'e hayat veren ve bu dizideki rolüyle üç kez Emmy adaylığı kazanan aktris yakın dönemde Billions (George Minchak) ve The Blacklist (Naomi Hyland) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Son olarak dolandırıcı Armand Moore'un gerçek yaşam hikayesinden uyarlanan Anthony Hemingway'in Heist 88 isimli filminin kadrosuna oyuncu ve yapımcı olarak katılan Courtney B. Vance ise Emmy Ödülü kazandığı The People v. OJ Simpson: American Crime Story dışında State of Affairs ve Flashforward gibi dizilerde rol almıştı.

Rudin'in Fox Network Group ile olan sözleşmesi gereği ortaya çıkan projenin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin