Daredevil'in annesini oynayacak isim belli oldu!

Joanne Whalley, Daredevil'in 3. sezonuna Matt Murdock'ın annesi Maggie Murdock karakteriyle dahil oldu.

Volkan Küçükel
25 Ocak 2018 - 23:50
Gündem

Netflix'in Marvel dizisi "Daredevil"ın 3. sezonu için henüz resmi başlangıç tarihi duyurulmuş değilken yeni sezon için oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Yakın dönemde The White Princess ve Wolf Hall gibi dizilerde izlediğimiz tecrübeli İngiliz aktris Joanne Whalley, Erik Oleson'un showrunner olarak atandığı Daredevil'ın 3. sezon oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

18-01/26/spoiler-dikkat.png

WHALLEY'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Kanalın diğer Marvel dizisi The Defenders'ın son bölümünde Charlie Cox'un hayat verdiği Matt Murdock/Daredevil'i etrafında rahibelerin olduğu bir odada sargılar içinde yaralı halde yatarken bırakmış, birinin "Maggie'yi bul. Uyandığını söyle" dediğini duymuştuk.

İşte Whalley, o Maggie yani Matt Murdock'ın annesi Maggie Murdock karakterine hayat verecek.

İlk olarak Daredevil'in en karanlık hikayelerinden biri olan "Born Again"de ortaya çıkan Maggie karakteri Matt'in tekrar hayata geri dönmesine yardımcı oluyor.

18-01/26/joanne-whalley.jpg

Marvel TV patronu ve Daredevil yapımcılarından Jeph Loeb konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Joanne'nin işlerinin büyük bir hayranıyız. Zaten yetenekli olan ailemize onun kalibresindeki birinin katılmasından dolayı şanslıyız" derken, showrunner Oleson ise "Joanne eşine az rastlanan bir yetenek ve müthiş yaratıcı bir iş arkadaşı" ifadelerini kullandı.

18-01/26/whalley-wolf-hall.jpg

DAREDEVIL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezonunun yürütücü yapımcı kadrosunda Loeb, Oleson, Drew Goddard (The Cabin in the Woods) ve Jim Chory'i bulunduran; Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson ve Vincent D'Onofrio gibi oyuncuları izlemeye devam edeceğimiz Daredevil'in ilk sezonu 10 Nisan 2015, ikinci sezonu 18 Mart 2016 tarihinde izleyicilerle buluşmuştu.

Dizinin 3. sezon bölümleri bu sene içinde Netflix abonelerine sunulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin