CBS iki yeni dizi için pilot bölüm sipariş etti

CBS, biri komedi, diğeri bilim-kurgu olmak üzere iki yeni dizi sipariş etti.

Berfu Özlen
18 Ocak 2017 - 10:48
İptal - Onay

CBS, aktör ve komedyen Mark Feuerstein'ın hayatını anlatan bir komedi dizisi ve uzayda geçmesi planlanan bir bilim-kurgu dizisi için pilot bölümlerin siparişini verdi.

Feuerstein kendi hayatını yazacak

Royal Pains'den tanıdığımız aktör Mark Feuerstein, baş rolünde oynayıp, senaryosunu yazacağı dizi, Feuerstein'in büyüdüğü ve aile üyeleri arasında kaldığı evde yaşananları anlatacak. 

Feuerstein ile diziyi yazacak olan Dana Klein, aynı zamanda Aaron Kaplan, Wendi Trilling ve Dana Honor ile beraber yapımcılığı da üstlenecek.

Feuerstein aynı zamanda, yakında Prison Break'in devam yapımında Sarah Wayne Callies'in kocası rolünde ekranlarda olacak.

Astronotlar televizyona geliyor

CBS, daha sonra filmi de çekilen kitap "The Martian"ın yazarı Andy Weir ile iş birliği yapıyor. Mission Control olarak isimlendirilen dizi, NASA'nın başarılı astronotlarının hayatlarını ve profesyönel yaşamlarını, hata payı sıfır olan bir görevde nasıl yönettikleri üzerinde duracak.

Yapımlar ile alakalı güncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin