Yıldızlar Şahidim Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Star TV ekranlarında 27 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanacak olan Yıldızlar Şahidim dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin konusu ve karakteri hakkında detaylı bilgi haberimizde!

Sibel Karagöl
18 Ocak 2017 - 00:41
Yeni Bölüm

Özellikle gençlerin popüler ismi Özge Gürel'in yeni dizisi Yıldızlar Şahidim, Star Tv ekranlarına bomba gibi düşecek! 27 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanacak olan Yıldızlar Şahidim dizisinin 1. bölüm fragmanları yayınlandı. 

Yıldızlar Şahidim 1. Bölüm Fragmanı

Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Star Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi, Yıldızlar Şahidim imkansızlıklara rağmen yeşeren bir aşk hikayesini anlatıyor.

Kader Ağlarını Örüyor

Aras verdiği konser sırasında, kalabalık içerisinde Haziran'ı sahneye davet eder. Birbirlerine çekilen Aras ve Haziran'ın karşınca çıkacak bir sürü engel olacaktır. İlk görüşte aşkı tadan çiftimiz, bu engellere göğüs gerebilecek mi?

Yıldızlar Şahidim 1. Bölüm 2. Fragmanı

Oyuncu Kadrosu

Bir popstar ile şarkıcı olma hayalleri kuran genç bir kızın aşkını ve karşılarına çıkan engelleri konu alan Yıldızlar Şahidim dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri sizlerle.

Haziran

Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl ve Medcezir gibi dizilerde rol alan Özge Gürel, en son başrol oynadığı Kiraz Mevsimi dizisiyle tüm Türkiye'nin beğenisini kazanmıştır. Genç ve güzel oyuncu Özge Gürel, Yıldızlar Şahidim dizisinde Haziran isimli genç bir kızı canlandırıyor. Haziran, şarkıcı olmak isteyen hayalperest, sevimli bir kızdır. Sıradan bir mahalle kızı olan Haziran pop yıldızı Aras'a hayranlık duymanın ötesinde aşıktır. 

17-01/18/haz.jpg

Aras

Yıldızlar Şahidim dizisi erkek başrolünde Sana Bir Sır Vereceğim, Medcezir, Güzel Köylü gibi dizilerden tanıdığımız genç ve yakışıklı oyuncu Berk Cankat yer almaktadır. Ün ve şöhrete sahip bir pop şarkıcısı olan Aras, genç kızların aşık olduğu bir yıldızdır. Annesinin çok erken yaşta bıraktığı Aras, mükemmel gibi görünen hayatında yalnızlık çekmektedir.

17-01/18/aras.jpg

Zeynep

Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Galip Derviş ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almış ünlü oyuncu Canan Ergüder, Zeynep karakteriyle karşımıza çıkacak. Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Aras'ı yıllar önce bırakıp giden ve bundan pişmanlık duyan bir annedir. Aynı zamanda Haziran'ı keşfeden menajer Zeyno, eski aşkı Fikret'e rakip olarak savaş açmaya kararlıdır.

17-01/18/ze.jpg

Fikret

Kurşun Yarası, İpsiz Recep, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel ve Karagül gibi dizilerden tanıdığımız Mesut Akusta, Fikret rolünde karşımıza çıkıyor. Aras'ın babası ve müzik prodüktörü olan Fikret, Zeyno'nun eski aşkıdır. Zeyno ile yıllar önce yaşadıkları aşkı geçmişe gömmeye çalışan Fikret, zengin ve ihtişamlı hayatının tadını çıkarıyor.

 17-01/18/ffff.jpg

27 Ocak itibariyle cuma akşamları Star TV ekranlarından yayınlanacak olan yeni romantik komedi dizisi Yıldızlar Şahidim hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin