CBS'in hukuk dizisi All Rise bu akşam başlıyor! All Rise konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu

CBS kanalının yeni hukuk dizisi All Rise izleyiciyi yargıç, savcı ve kamu avukatlarının karmaşık yaşamlarına götürüyor. All Rise dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Greg Spottiswood'un yaratıcısı olduğu CBS kanalının yeni hukuk dizisi "All Rise" 23 Eylül 2019 Pazartesi akşamı başlıyor.

ALL RISE DİZİSİNİN KONUSU NE? 

Kusurlu hukuk sistemi içinde Los Angeles halkına adalet getirmek için mübaşir, katip ve polislerle çalışan yargıçların, savcıların ve kamu avukatlarının kaotik, umutlu ve bazen absürtleşen hayatlarına odaklanan bir hukuk draması olarak tanımlanan All Rise'ın hikayesi; yeni atanan hakim Lola Carmichael (Simone Missick) karakterine odaklanıyor.

Saygın ve etkileyici bir bölge savcısı vekili olan Lola kısa sürede sınırları zorlamaya ve bir hakimin ne olabileceği beklentilerine meydan okumaya başlar.

19-09/23/all-rise-cbs-1569248027.jpg

ALL RISE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Simone Missick'e Wilson Bethel (Mark Callan), Marg Helgenberger (Lisa Benner), Jessica Camacho (Emily Lopez), J. Alex Brinson (Luke Watkins), Lindsay Mendez (Sara Castillo), Ruthie Ann Miles (Sherri Kansky) eşlik ederlerken; Reggie Lee (Thomas Choi), Nadia Gray (Ria), Mitch Silpa (Clayton Baker) tekrar eden rollerle karşımıza çıkacaklar.

19-09/23/all-rise-oyuncu-kadrosu.jpg

Warner Bros. Television & CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü kadrosu Greg Spottiswood, Len Goldstein ve Emmy ödüllü Michael M. Robin'den oluşuyor.

Dizinin açılış bölümünün senaryosunu Greg Spottiswood kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Michael M. Robin (Major Crimes, The Closer) oturuyor.

All Rise'ın yeni bölümleri haftalık olarak izleyiciyle buluşmaya devam edecek. "Long Day's Journey into ICE", "Sweet Bird of Truth", "A View From The Bus" sırasıyla dizinin sonraki bölüm isimleri.

ALL RISE KARELER

19-09/23/all-rise-foto1.jpg

19-09/23/all-rise-foto2.jpg

"All Rise" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin