Merakla beklenen Prodigal Son dizisi bu akşam başlıyor! Prodigal Son konusu ve fragmanı

Michael Sheen ve Tom Payne'li Fox dizisi Prodigal Son bu akşam başlıyor. Prodigal Son konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Emmy Ödülü'ne aday gösterilen yapımcı Greg Berlanti, Sarah Schechter (Riverdale, You) ve yürütücü yapımcı/yazarlar Chris Fedak (Deception, Chuck) ile Sam Sklaver'ın (Deception, Bored to Death) arkasında olduğu Fox'un yeni sezon dizisi "Prodigal Son" 23 Eylül 2019 Pazartesi akşamı ekran macerasına başlıyor.

PRODIGAL SON NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Prodigal Son'ın hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, kafalarının nasıl çalıştığını bilme gibi özel bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright (Tom Payne; The Walking Dead) karakterine odaklanıyor.

Peki, Bright bu yeteneği nasıl elde etmiştir? Bright'ın babası, 1990'lı yılların cerrah lakaplı en kötü seri katillerinden birisi olan Dr. Martin Whitly'dir (Michael Sheen; Masters of Sex). Whitly zeki, varlıklı, karizmatik ve en az 23 kişiyi öldürmüş bir sosyopattır. Bu yüzden etraftaki en iyi ceza psikoloğu Bright'dır; cinayet aile işidir!

19-09/23/prodigal-son-poster.jpg

Yeteneğini ve dehasını kullanarak New York Polis Departmanı'na suçları çözmesi ve katilleri durdurması için yardımcı olmaya başlayan Bright bir yandan da manipülatif annesi Jessica (Bellamy Young; Scandal), televizyon muhabirliği yapan can sıkıcı derecede normal kız kardeşi Ainsley (Halston Sage; The Orville) ve kendisiyle hala bağ kurmaya çalışan cinayete meyilli bir baba ile sürekli olarak büyüyen nevrozlarıyla uğraşmak durumundadır.

PRODIGAL SON OYUNCU KADROSU

Prodigal Son'ın oyuncu kadrosunda ayrıca dedektif Gil Arroyo rolüyle Lou Diamond Phillips (Longmire, Stand and Deliver), dedektif Dani Powell rolüyle Aurora Perrineau (The Carmichael Show, Jem and the Holograms), dedektif JT Tarmel rolüyle Frank Harts (Master of None, Billions) ve Dr. Edrisa Guilfoyle rolüyle Keiko Agena gibi isimler yer alıyor.

19-09/23/prodigal-son-foto1.jpg

Berlanti Productions, Warner Bros. Television ve FOX Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Greg Berlanti, Sarah Schechter ile ortak showrruner/yazarlar Chris Fedak & Sam Sklaver'dan oluşuyor.

Prodigal Son'un açılış bölümünün senaryosunu Chris Fedak & Sam Sklaver ikilisi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Lee Toland Krieger (Riverdale, Deadly Class) oturuyor.

"PRODIGAL SON" DİĞER KARELER

19-09/23/prodigal-son-foto2.jpg

19-09/23/prodigal-son-foto3.jpg

"Prodigal Son" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin