Her Yerde Sen Eylül (Beste Kökdemir) kimdir? Nereli, dizileri, yaşı...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Her Yerde Sen'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Her Yerde Sen Eylül kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
24 Eylül 2019 - 10:00
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının baş rollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı sevilen dizisi Her Yerde Sen'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Her Yerde Sen Eylül kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Her Yerde Sen Eylül kimdir?

19-09/24/eylul-kimdir.jpg

Eylül, Deniz Erendil'in 2 yıl beraber olduğu büyük aşkıdır. Eski nişanlısıdır. Deniz'in evlenme teklifini kabul eden Eylül, ertesi gün ortadan kaybolarak Deniz'in kalbinde büyük bir yara açmıştır... 

Her Yerde Sen dizisinde Eylül karakterini Beste Kökdemir canlandırmaktadır. 

Beste Kökdemir kimdir?

19-09/24/kokdemir.jpg

29 Ağustos 1993 Sinop doğumlu oyuncu, İstanbul, Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde bir sene okuduktan sonra bıraktı ve şimdi de Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde okumaya hazırlanıyor. 2012 yılında "Çıplak Gerçek" adlı dizide Hazal karakterini oynayarak oyunculuğa başladı. Tatlı Küçük Yalancılar (Açelya), Not Defteri (Selin), Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi gibi dizilerde de rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin