Güldür Güldür Show ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Ekranların sevilen eğlence programı başlıyor.

Merve Mutlu
24 Eylül 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının sevilen eğlence programı yeni sezonu ile yeniden izleyicileri güldürmek için yola çıktı. Ali Sunal yönetmenliğindeki Güldür Güldür Show'un ne zaman başlayacağı belli oldu. 

19-09/24/evrim-akin.png

Bünyesinde bir araya getirdiği, Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter gibi birbirinden başarılı isimlerin yanı sıra kadroya yeniden dahil olan Çağlar Çorumlu ve Aylin Kontante gibi isimler ve eğlenceli skeçleri ile ekranlardan kahkaha tufanı estiren Güldür Güldür Show için geri sayım başladı. 

Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak?

19-09/24/guldur-guldur.png

Sevilen eğlence programının yeni sezonda hangi kanalda olacağı ve tam hangi tarihte başlayacağı henüz netleşmemiş ancak gözler 2020 yılının ocak ayına çevrilmişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise: Show TV'nin sevilen programı 4 Ekim Cuma akşamı izleyicisine kavuşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin