Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!

Show ekranlarının fenomen dizisi Çukur anlamlı bir mesaj daha verdi.

Merve Mutlu
24 Eylül 2019 - 11:19
Yeni Bölüm

Başrollerini Necip Memili, Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı ve Show TV ekranlarında her pazartesi izleyici ile buluşan Çukur dizisi, her bölümünde verdiği sosyal mesajlarla da adından sıkça söz ettiriyor. 

19-09/24/ukur-oyku.png

Daha önce ilk sezon finalinde otizme destek konulu "Çukur Otizmin Farkında" projesi ile ses olan Çukur dizisi, daha sonra da donör bekleyen Öykü Arin'i konu almış ve 'donör ol' mesajı vermişti. 2. sezon finalinde de "Çukur'da Umut Var" diyerek Kansersiz Yaşam Derneği ile el ele veren Çukur'un her bölümdeki duvar yazılamaları da izleyicilerde merak uyandırıyor. 

Neslican Tay'ın hatırası Çukur sokaklarında!

19-09/24/nexlican.jpg

19 yaşında yakalandığı kanser nedeniyle sol bacağını kaybeden ve 3 kez kanseri yenerek yaşam mücadelesi ve motivasyonla milyonlarca insana kendini sevdiren Neslican Tay, geçtiğimiz günlerde, 4. kez yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle girdiği yoğun bakımdan çıkamadı. Kendisini tanıyan tanımayan milyonlarca insanı yasa boğan Neslican'ı, Çukur dizisi de son bölümünde andı. 

19-09/24/ukur-diisi.png

Mücadelen çok güzeldi Neslican... 

Sevgi ve rahmetle anıyoruz... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin