Merve Mutlu
24 Eylül 2019 - 11:30
Yeni Bölüm

Başrolünde Ramazan (Ramo) karakteri ile Murat Yıldırım'ı izleyeceğimiz ve başrolde kendisine Diriliş Ertuğrul'un unutulmayan isimlerinden Esra Bilgiç'in eşlik edeceği Ramo dizisinin hazırlıkları devam ederken, kadroya yeni bir isim daha katıldı. 

19-09/24/ramo.png

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yanısıra Görkem Sevindik, Sacide Taşaner, Cemre Baysel ve Burcu Cavrar gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği ve ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin oyuncuları titizlikle seçilmeye devam ediyor. 

İlhan Şen de Ramo dizisinde!

19-09/24/ilhan-sen-kimdir.jpg

Ekran macerasına başladıktan çok kısa bir süre sonra reytinglere yenilerek erken final yapan Şahin Tepesi dizisi ile ilk televizyon deneyimini yaşayan İlhan Şen, Murat Yıldırım'ın canlandıracağı karakter olan Ramazan'dan adını alan Ramo dizisinde Neco karakteri ile kamera karşısına çıkacak. 

İlhan Şen kimdir?

19-09/24/ilhan-sen.jpg

İlhan Şen 1987 de Bulgaristan’da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat mühendisliği eğitimi almıştır. Modellik ve oyunculuk kariyeri vardır. Best Model of Turkey” 2009 birincisidir. Aldığı oyunculuk eğitiminden sonda küçük küçük sinema filmlerinde roller almaya başlamıştır. “Perspective isimli kısa filmde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Şahin Tepesi dizisi, ilk televizyon deneyimidir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin