CBS'in yaz dizisi Salvation'ın oyuncu kadrosu şekillendi

CBS'in yaz döneminde ekranlara gelmeye başlayacak gerilim türündeki dizisi Salvation'dan haberler gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
09 Nisan 2017 - 11:26
Gündem

CBS'in yaz döneminde ekranlara gelmeye başlayacak gerilim türündeki dizisi "Salvation"dan haberler gelmeye devam ediyor.

Alex Kurtzman'ın Secret Hideout ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna Erica Luttrell (Arrow) da dahil oldu.

SALVATION KONUSU

Salvation; MIT'de yüksek lisans yapmakta olan Liam isminde hazır cevap bir öğrenci (Charlie Rowe) ve bir teknoloji yıldızı Darius Tanz'ın (Santiago Cabrera), dünya ile çarpışmasına sadece altı ay kalan bir astreodin varlığını keşfetmesi ve bu gizli proje için bir takım olmaları çerçevesinde gelişen olayları konu alacak.

17-04/09/salvation-cbs-dizi.png

LUTTRELL'İN ROLÜNÜNÜ DETAYLARI

Luttrell dizide Savunma Bakan Yardımcısı Harris Edwards ile bu gizli projede yakın bir işbirliği içinde çalışan kıdemli başkan yardımcısı Claire Rayburn karakterine hayat verecek.

The CW'nun Flash/Supergirl/Legends of Tomorrow crossover etkinliğinde yer alan Arrow'un 100. bölümünde Laura Washington karakterine hayat veren Erica Luttrell, Syfy'ın Lost Girl dizisinde Val Santiago karakteriyle tekrarlayan bir rolle karşımızda olmuştu. Rosewood, Intelligence, Private Practice, iZombie ve NCIS: Naval Criminal Investigative Service oyuncunun konuk olarak katıldığı diziler arasında bulunuyor.

17-04/09/erica-lutrell.jpg

SALVATION OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Jennifer Finnigan (Tyrant), Jacqueline Byers (Roadies), Ian Anthony Dale (Murder In The First), Dennis Boutsikaris (Better Call Saul), Aaron Poole (Strange Empire), Shazi Raja (High Maintenance) ve Rachel Drance (Reign) dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden dahil olan diğer isimler.

Necessary Roughness yazarlarından Liz Kruger ve Craig Shapiro'nun senaryosunu kaleme aldığı dizi, Matt Wheeler'in hikayesine dayanıyor. Bu ikili aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcı ve showunner'lığını üstleniyor.

Alex Kurtzman (Sleepy Hollow, Fringe), Heather Kadin (Scorpion), Peter Lenkov (Hawaii Five-0, MacGyver) ve Stuart Gillard ise yürütücü yapımcı olarak hizmet verecek diğer isimler.

SALVATION 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk sezonu 13 bölümden oluşacak Salvation, 12 Temmuz'da CBS ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin