CBS'in yeni komedi dizisi Foster Friends'i tanıyalım!

CBS, Chris Hazzard ve Michael Fontana'nın arkasında olduğu "Foster Friends" isimli dizinin geliştirme çalışmalarına başladı! Foster Friends nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından CBS, Chris Hazzard ve Michael Fontana'nın arkasında olduğu tek kamera yöntemiyle çekilecek yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

CBS'TEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ: FOSTER FRIENDS

Hikayesi bir grup koruyucu aile ve evlat edindikleri çocuklara odaklanan "Foster Friends" isimli dizi Alloy Entertainment (You, Gossip Girl) ve Warner Bros Television ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Foster Friends'in hikayesi; beş çocuktan oluşan bir kardeş setini evlat edinmeye çalışan ve sonuçta bir grup çocuğu yetiştirmeye çalışan üç koruyucu ebeveyn çifti merkezine alıyor.

20-12/02/foster-friends.jpg

Dizinin hikayesi; Hazzard'ın koruyucu ebeveynlik deneyiminden ilham alarak hazırlanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Hazzard ve Fontana yazar - yönetici yapımcı olarak projede yer alırken; Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo yapımcı kadrosunda bu iki isme eşlik ediyor.

Hazzard ve Fontana ikilisi kısa bir süre önce Lionsgate'in Zachary Levi ve Cole Sprouse'lu müzikal komedi filmi Under Cover'ı kaleme almışlardı.

20-12/02/cbs-logo.jpg

Foster Friends böylelikle CBS'in 2021-22 yayın sezonu için geliştirdiği komedi dizisi projeleri arasına adını yazdırmış oldu.

Kanal ayrıca TikTok yıldızı Sarah Cooper'ın kitabından esinlenen How to Be Successful Without Hurting Men's Feelings ve Diallo Riddle & Bashir Salahuddin ikilisinin hazırladığı üniversite komedisinin geliştirme çalışmalarını da sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin