Astronomi Kulübü yıldızlarından HBO Max'e komedi dizisi geliyor!

Netflix yapımı Astronomy Club: The Sketch Show'un yıldızlarından HBO Max'e yeni komedi dizisi geliyor! Detaylar...

İnce ve absürt mizah anlayışıyla dikkat çeken skeç komedi grubu Astronomi Kulübü'nün iki üyesi Shawtane Bowen ve Jerah Milligan'ın arkasında olduğu yeni bir komedi dizisi yolda!

HBO MAX'TEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ

İkili, tamamen siyahi çalışanlardan oluşan bir dedektiflik bürosu merkezinde geçen hikayeye sahip yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

20-12/02/hbo-max-komedi-dizisi.jpg

Henüz ismi netleşmeyen dizi HBO Max için hazırlanırken; projenin ortak yapımcılığını The Problem With Apu yapımcısı Cowboy Bear Ninja Productions üstleniyor.

Bowen ve Milligan'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; adi suçların patlak vermesinin ardından Harlem'in tamamen siyahilerden oluşan son dedektiflik bürosunu oluşturmak için bir araya gelen bir grup dedektife odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yaratıcı iki isim yakın geçmişte dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanan Astronomy Club: The Sketch Show isimli komedi skeç programında rol almıştı.

20-12/02/astronomy-club.jpg

Bowen ve Milligan ile birlkte Cowboy Bear Ninja'dan Michael Melamedoff projenin yönetici yapımcılığını üstleniyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin