Interrogation dizisi takipçilerine kötü haber!

CBS All Access'in Peter Sarsgaard'lı suç draması Interrogation için karar çıktı! Dizi ilk sezonunun sonunda iptal edildi. Buna göre Interrogation 2. sezon olmayacak!

CBS All Access dizisi "Interrogation"ın yeni sezonunu bekleyenlere kötü haber!

INTERROGATION 2. SEZON OLMAYACAK!

Dijital yayın platformunun Peter Sarsgaard'lı suç draması ilk sezonunun sonunda iptal edildi. Buna göre Interrogation 2. sezon olmayacak!

Yaşanmış bir cinayet soruşturmasının sorgulama metinlerinden esinlenip gerçek bir suç öyküsünün anlatıldığı anlatıldığı dizinin 10 bölümlük sezonu 06 Şubat 2020'de izleyiciyle buluşmuştu.

20-12/01/interrogation-dizisi.jpg

Hikayesi annesini öldürmekle suçlanan ve bu yüzden hüküm giymekte olan genç bir adama ve 20 yıldan uzun süren gerçek hayattaki bir davaya odaklanan Interrogation'ın her bir bölümü gerçek polis dava dosyalarıyla bilgilendirilen sorgulamalar etrafında geçmekte.

Dedektif David Russell rolünde izlediğimiz Peter Sarsgaard dışında Kyle Gallner sanık Eric Fisher'ı; David Strathairn ise Eric'in babası Henry Fisher'a hayat veriyor.

Kodi Smit-McPhee (Chris Keller), Vincent D'Onofrio (Ian Lynch), Joanna Going (Mary Fisher), Ebon Moss-Bachrach (Trey Carano), Andre Royo (Charlie Shannon) kadrodaki diğer isimler.

20-12/01/interrogation-izle.jpg

CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin ortak yaratıcıları Anders Weidemann (30 Degrees in February) ve John Mankiewicz (House of Cards) iken yönetici yapımcı kadrosunda bu isimlere Fabrik Entertainment'tan Henrik Bastin (Bosch) ve Melissa Aouate (Hit the Road) eşlik ediyorlar.

Interrogation'un ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda ise Ernest R. Dickerson (The Godfather of Harlem) & Patrick Cady (Rectify) ikilisi oturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin