CBS'ten baba-oğul kapışması temalı aile komedisi: Dad Vs. Father

Amerikan ulusal kanallarından CBS "Dad Vs. Father" isimli bir komedi dizisi üzerinde çalışıyor. Dad Vs. Father nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından CBS, çoklu kamera tekniğiyle çekilecek "Dad Vs. Father" isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Yazar-komedyen-aktör Kurt Braunohler, The Neighborhood oyuncu/yürütücü yapımcısı Cedric the Entertainer'ın A Bird and A Bear Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin konusuna bakalım;

"DAD VS. FATHER" DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosunu Braunohler'in kaleme aldığı Dad Vs. Father'ın hikayesi; yeni ebeveynler Karl & Leanne çiftine ve birlikte aynı evde yaşamaya başladıkları Karl'ın eskiden avantacı olan babası, kendisinden çok daha genç karısı ve 14 yaşındaki kızlarının merkezinde geçiyor.

Birlikte yaşamaya başlamalarının ardından iki ailenin babası arasında daha iyi baba olduğunu kanıtlamak için her alanda yoğun bir rekabet başlar.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Braunohler ile birlikte A Bird and A Bear Entertainment'tan Cedric the Entertainer ve Eric C. Rhone projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Yakın geçmişte Oscar adayı The Big Sick filminde rol alan Kurt Braunohler, geçtiğimiz yıl Comedy Central özel programı Kurt Braunohler: Trust Me'de boy göstermişti. Braunohler, Showtime'ın komedi dizisi Black Monday'in de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Cedric the Entertainer ise şu sıralar hem yapımcı hem oyuncu olarak yer aldığı The Neighborhood dizisiyle karşımıza çıkıyor. Oyuncu aynı zamanda Jordan Peele ve John Carcieri ikilisinin yaratıcısı olduğu TBS komedisi "The Last O.G.'nin kadrosunda da yer alıyor.

Dad Vs. Father dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin