CBS'ten Jamie Lee Curtis'li yeni bir komedi dizisi: Quality of Life

CBS, Jamie Lee Curtis'in başrolünde yer alacağı Quality of Life isimli yeni bir dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
20 Eylül 2017 - 13:12
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, Jamie Lee Curtis'in hem oyuncu hem de yapımcı olarak içinde yer alacağı yeni bir dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Janis Hirsch (Till Death) ve Jamie Lee Curtis ikilisinin senaryosunu birlikte kaleme aldığı komedi türündeki dizinin ismi "Quality of Life".

"QUALITY OF LIFE" KONUSU

Çok kuşaklı bir aile komedisi olarak nitelendirilen Quality of Life'ın hikayesi cenaze evi işleten bir aileye ve bu cenaze evinde yetişenlerin eşsiz perspektifinden yansıyanlara odaklanıyor.

Curtis'i hikayede ailenin büyüğü ve sözü geçen kişisi olarak göreceğiz.

Janis Hirsch ve Curtis ikilisi ayrıca Erik ve Kim Tannenbaum ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

17-09/20/funeral-home.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLERİN İŞLERİ

Tecrübeli aktris Jamie Lee Curtis geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Halloween korku filminin 2018 Ekim ayında vizyona girecek yeni uyarlamasında ikonik rolü Laurie Strode ile projeye geri döneceğini duyurmuştu.

59 yaşındaki oyuncu televizyon dünyasında son olarak Ryan Murphy'nin Fox'ta ekranlara gelen antoloji dizisi Scream Queens'te Dean Cathy Munsch karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Janis Hirsch ise Fox'un 2006-2010 seneleri arasında dört sezon boyunca ekranlara gelen komedi dizisi 'Til Death'te yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.

Will & Grace, My Wife and Kids, Brothers, 8 Simple Rules, Frasier ve Murphy Brown ise Hirsch'in kadrosunda yer aldığı diğer yapımlar arasında bulunuyor.

CBS Television Studios yapımcılığındaki dizi projesinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-09/20/jamie-lee-curtis-foto.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin