Younger 4. sezonuyla kendi reyting rekorunu kırdı!

Younger dizisinin dördüncü sezon reytingleri dizinin kendi rekorunu kırmasını sağladı!

Volkan Küçükel
20 Eylül 2017 - 13:58
Reyting

Geçtiğimiz hafta 4. sezon finalini gerçekleştiren ve Nisan ayı içinde kanaldan 5. sezon onayını kapan "Younger" dizisinin dördüncü sezon reytingleri dizinin kendi rekorunu kırmasını sağladı!

Sex and The City'nin yaratıcısı Darren Star'ın arkasında olduğu dizinin 4. sezonu, kanalın ve Nielsen'in verilerine göre kendi zaman dilimindeki yayını ve sonrasındaki üç günlük izlenmesi dikkate alındığında Younger'ın en yüksek reyting oranlarına ulaşan ve en çok izleyici toplayan sezonu olmayı başardı.

YOUNGER 4. SEZON REYTİNGLERİ

Younger'ın 4. sezonu bir önceki sezona göre;

- 25-54 yaş diliminde yüzde 31,

- 25-54 kadın yaş kategorisinde yüzde 31,

- 18-49 yetişkin yaş kategorisinde yüzde 32,

- 18-49 kadın yaş kategorisinde yüzde 31,

- 1.3 milyonluk toplam izleyici sayısıyla toplam izleyici sayısında yüzde 29'luk bir artış yaşadı.

17-09/20/younger-tv-land-manset.png

Darren Star & Don Roos & Joe Murphy üçlüsünün senaryosunu kaleme alıp, Todd Biermann'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 4. sezon final bölümü "Irish Goodbye" 13 Eylül'de TV Land ekranlarına gelmişti.

İki Tony Ödülü sahibi Sutton Foster'ın başrolünde yer aldığı Younger, rekabetçi yayın dünyasında iş bulabilmek için 26 yaşında taklidi yapan 40 yaşındaki bir kadının hikayesini ekranlara getiriyor.

İLGİLİ İÇERİK

Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Nico Tortorella, Peter Hermann ve Molly Bernard dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

Geçtiğimiz aylarda 5. sezon onayını cebe koyan Younger, dünya genelinde de geniş bir coğrafyada dağıtımı gerçekleşen bir yapım. Dizi, dağıtımı gerçekleştirilen 155 bölge ve ülkede takip edilmekte.

"Younger" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin