Çizgi roman uyarlaması Happy! dizisinin başlangıç tarihi değişti!

Yayıncı kanal Syfy, daha önceden 29 Kasım Çarşamba günü başlatacağını açıkladığı Happy!'nin prömiyerini bir hafta erteledi.

Volkan Küçükel
20 Eylül 2017 - 14:39
Gündem

Grant Morrison ve Darick Robertson ikilisinin aynı isimli çizgi romanından ekranlara uyarlanan Syfy dizisi "Happy!"nin başlangıç tarihi değişti.

HAPPY! 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayıncı kanal Syfy, daha önceden 29 Kasım Çarşamba günü başlatacağını açıkladığı dizinin prömiyerini bir hafta erteledi.

Buna göre; "Happy!" ilk olarak 06 Aralık Çarşamba akşamı Syfy ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

17-09/20/happy-foto-2.jpg

"HAPPY!" KONUSU

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan Happy!'nin hikayesi; yozlaşmış, alkol düşkünü eski bir polis, şimdilerin ise kiralık katili Nick Sax (Christopher Meloni; Law & Order: SVU) karakterine odaklanıyor.

Günlük cinayet işleri, ruhsuz ilişkiler ve ihanet olaylarıyla yaşamına devam etmekte olan Nick Sax'ın hayatına, aldığı yeni işte bir şeyler yanlış gittiğinde minicik, aşırı pozitif, mavi kanatlı hayali bir at olan Happy (Patton Oswalt) girecektir.

Bundan sonra Nick'in hayatında her şey eskisinden farklı olacak ve bu muhteşem ikili bir takım haline gelecektir!

17-09/20/happy-foto-3.jpg

Morrison (Batman, The Invisibles) ve Brian Taylor (Crank, Gamer) ikilisinin pilot bölüm yazarlığını üstlendiği dizide Morrison ayrıca Neal Moritz, Pavun Shetty, Toby Jaffe, Meloni ve showrunner Patrick Macmanus ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Brain Taylor'ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu Happy!'nin oyuncu kadrosunda Oswalt ve Meloni dışında Patrick Fischler, Zabryna Guevara, Ritchie Coster, Joseph D. Reitman, Joe Perrino, Lili Mirojnick, Gus Halper gibi isimler yer alıyor.

"Happy!" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin