Kayıtdışı 2. Bölüm 1. Fragman yayınlandı

Fox Tv'nın yeni sezon dizisi Kayıtdışı, 1. Bölümde yürekleri ağızlara getirirken 2. Bölüm merakla bekleniliyordu. 2. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Berfu Gürle
20 Eylül 2017 - 18:19
Yeni Bölüm

Fox Tv'nin yeni sezon dizisi olan Kayıtdışı, yapımını Karga Seven Pictures üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan, senaryoda Şahin Altuğ ve Caner Gülerin olduğu dizi ilk bölümden oldukça beğeni topladı.

İlk Bölümde Neler Oldu?

Ali Kemal rolü ile başrol oynayan Erkan Petekkaya'ya kızı Tuğba rolünde İpek Filiz Yazıcı ve karısı Esra rolünde Dolunay Soysert eşlik ediyor.

Ali Kemal görüntüde özel bir sigorta şirketinin yöneticisidir. Karısı Esra ve kızı Tuğba ile sıradan bir hayat yaşar. Ali Kemal'in asıl mesleği ajanlık olduğu için bu normal hayatı sürdürmek zorundadır. Asıl görevi ülkenin politikasında, ekonomisinde söz sahibi ve spekülasyon yaratabilen büyük iş adamı Ekrem'i (Uğur Polat) yakalamaktır.

Ekrem’in sağ kolu olan Sabri’nin (Ali Düşenkalkar) yürüttüğü organizasyonda zengin ve ünlülerin yapmış olduğu her türlü yasal olmayan ve kötü işleri temizleyip ardından şantaj ettikleri bir ekibin başı haline gelmiştir. Bu ekibin bilgi yakalama kısmında olan "hacker" İdil (Müge Boz), güç işlerin üzerinden gelen Çavuş (Kadim Yaşar) ve ekibin yeni ve zeki elemanı Arda (Burak Yamantürk) birbirlerine yardım etmemktedirler. Ali Kemal ise görevinin son adımı Ekrem'e ulaşamamıştır. Çocuk esirgeme kurumunda Ali Kemal'i keşfeden ve hala amiri olan istihbarat müdürü Melek (Nur Sürer) ile birlikte bu görevi sürdürmektedirler. Ne ailesi ne de arkadaşları pnun bir devlet ajanı olduğunu bilmemektedir.

Ali Kemal yalan hayatının içininde günahkarların peşinde koşarken kendi hayatını sorgulayacak, babasını öldüren katilin peşine düşecektir. Ekrem'in son derece akıllı ve güçlü olması ülkenin her yerine uzanabilmesi onu bir türlü ele geçirmesini engellerken yeni bölümde O'nu bulacağını görüyoruz. Elbette böylesine güçlü ve akıllı bir kişinin hamleleri olacaktır. Peki Ali Kemal bu hamleler karşısında ne yapacak? Yeni bölümü Fox Tv'de Pazartesi saat 20:00'da!

Kayıtdışı 2. Bölüm 1. Fragman

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin