CBS'ten kuşak farkı temalı yeni bir komedi dizisi geliyor: Generation Gap

CBS, hikayesinin merkezinde bir baba ve kızının yer aldığı Generation Gap isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Generation Gap dizisinin konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından CBS, tek kamera yöntemi ile çekilecek yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı: "Generation Gap".

"GENERATION GAP" KONUSU

Me, Myself & I yaratıcısı Dan Kopelman, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i ve Warner Bros. TV'nin arkasında olduğu dizinin konusuna bakacak olursak,

Kopelman'ın kişisel deneyimlerinden esinlenerek senaryosunu kaleme aldığı Generation Gap'ın hikayesi, 16 yaşındaki bir kız ve babasının hayata bakış açılarına odaklanıyor ve kuşaklar arasındaki farkı esprili bir yaklaşımla ele alıyor.

18-10/01/generation-gap-dizisi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Kopelman ile birlikte Kapital Entertainment'tan Kaplan ve Dana Honor projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Proje; geçtiğimiz sezonun komedi dizisi Me, Myself & I'ın arkasındaki Kopelman, Kapital, CBS ve WBTV dörtlüsünü bu kez başka bir projede bir araya getirmiş oluyor.

Generation Gap; Kopelman ve Kaplan'ın ise dizi projelerindeki üçüncü ortaklığı oluyor. İkili geçmiş dönemde Me, Myself & I dışında 2016 yılı CBS pilot bölüm siparişlerinden What Goes Around Comes Around'da birlikte çalışmıştı.

Malcolm in the Middle'ın ilk beş sezonunda yazar-yapımcı olarak görev yapan Dan Kopelman, ABC'nin Galavant ve CBS'in Rules of Engagement dizilerinde yürütücü yapımcılık yaptı.

18-10/01/dan-kopelman-cbs.jpg

Kapital yapım şirketinin CBS için hazırlamış olduğu Life In Pieces, The Neighborhood ve Fam dizileri bulunuyor.

Generation Gap dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin