NBC müzikal dramedi türündeki dizi Zoey's Extraordinary Playlist için düğmeye bastı!

NBC'nin senaryo geliştirme çalışmalarına başladığı Zoey's Extraordinary Playlist nasıl bir dizi, konusu ne?

NBC kanalı Jake in Progress yaratıcısı Austin Winsberg, Paul Feig (Bridesmaids), Eric ve Kim Tannenbaum (Two and a Half Men), Universal Music Group ile Lionsgate TV'nin arkasında olduğu müzikal dramedi türündeki yeni bir dizi için senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Senaryosunu Winsberg'in kaleme alıp Feig'in yönetmen koltuğunda oturduğu; What Women Want (Kadınlar Ne İster) ve La La Land'in karşımı olarak nitelendirilen "Zoey's Extraordinary Playlist" isimli dizinin konusu şöyle:

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" KONUSU

Zoey's Extraordinary Playlist'in hikayesi; 20'li yaşlarının sonuna gelmiş hazır cevap ve sosyal ilişkilerinde başarısız genç bir kıza odaklanıyor. Kahramanımızın aniden şarkılar aracılığıyla insanların en derin arzularını hissedebilme yeteneğini kazanmasıyla olaylar gelişiyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Winsberg ile birlikte FeigCo'dan Feig & Jessie Henderson, The Tannenbaum Company'den Kim Tannenbaum, Eric Tannenbaum ve Jason Wang projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

18-10/01/zoeys-extraordinary-playlist-dizisi.jpg

Zoey's Extraordinary Playlist; Lionsgate ve Universal Music Group arasındaki yakın zamanda gerçekleştiği duyurulan TV anlaşması sonucunda çıkan ilk proje özelliğini taşıyor.

Zoey's Extraordinary Playlist dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin