Netflix'in Lost'u anımsatan yeni gizemli bilim-kurgu dizisi The I-Land'i tanıyalım!

Dijital yayın platformu Netflix, bilim-kurgu türündeki yeni dizisi The I-Land'i duyurdu. The I-Land nasıl bir dizi, konusu ne?

Online yayın platformu Netflix, bilim-kurgu türündeki dizi portföyünü genişletmeye devam ediyor. Kanal "The I-Land" isimli yeni bir dizi için geliştirme çalışmalarına başlandığını duyurdu.

"THE I-LAND" DİZİSİNİN KONUSU

Neil LaBute'un (Billy & Billie, Van Helsing) arkasında olduğu bilim-kurgu/macera türündeki dizinin hikayesi kısaca şu şekilde:

Kim olduklarını ve bulundukları yere nasıl geldiklerini hatırlamayan on kişi gizemli ve tehlikeli bir adada gözlerini açar ve eve dönebilmek için zorlu ve yorucu bir maceraya başlarlar.

Adanın psikolojik ve fiziksel yönden zorluklarıyla mücadele etmeye başlayan grup çok kısa bir süre sonra bulundukları dünyanın hiç de göründüğü gibi olmadığını keşfedecektir.

18-10/01/the-i-land-oyuncu-kadrosu.jpg

THE I-LAND OYUNCU KADROSU

The I-Land'in oyuncu kadrosunda şu isimler rol alıyor:

- Kate Bosworth (The Long Road Home, Still Alice) "KC"

- Natalie Martinez (The Crossing, APB, Secrets and Lies, Under the Dome) "Chase"

- Alex Pettyfer (Magic Mike, Endless Love, I Am Number Four) "Brody"

18-10/01/kate-bosworth.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Nomadic Pictures Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu Lucy Teitler (Mr. Robot) ve Neil LaBute kaleme alırken, LaBute ayrıca showrunner ve Jonathan Scarfe (Van Helsing) ile birlikte yönetmenlik görevlerini de üstleniyor.

Chad Oakes (Fargo, Hell On Wheels), Mike Frislev (Van Helsing, Wu Assassins), Kate Bosworth (Nona), Lucy Teitler ve Jonathan Scarfe projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

The I-Land dizisinin sezonu 7 bölümden oluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin