Netflix'in çizgi roman uyarlaması October Faction dizisini tanıyalım!

Netflix, Damian Kindler'in arkasında olduğu yeni dizisi October Faction için dizi onayı verdi. October Faction nasıl bir dizi, konusu ne?

Netflix; yaratıcı/yürütücü yapımcı Damian Kindler, High Park Entertainment ve IDW Entertainment'ın arkasında olduğu çizgi roman uyarlaması yeni dizisi "October Faction"ı duyurdu.

"OCTOBER FACTION" DİZİSİNİN KONUSU

Steve Niles'in yarattığı ve IDW tarafından yayımlanan aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Emekli canavar avcısı Frederick, acımasız bir katil, bir cadı ve bir büyücüden oluşan ailenin maceralarına hoş geldiniz! 

18-10/01/october-faction-gorsel.jpg

Hikaye; dünyayı dolaşıp duran canavar avcıları Fred ve Deloris çiftine odaklanıyor. Çift, Fred'in babasının ölümünün ardından çocukları Geoff ve Vivian ile birlikte New York'a döner.

Fred ve Deloris ailenin uyumu için gizli organizasyonun üyeleri olma kimliğini gizli tutmak zorundayken; yerleştikleri bu küçük kasabanın hiç de göründüğü gibi pastoral ve huzurlu bir yer olmadığını, karanlık sırlar barındırdığını anlarlar.

High Park Entertainment ile birlikte projenin yapımcılığını üstlenen IDW Entertainment ayrıca dizinin Kanada dışında tüm ülkelere dağıtımını üstleniyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan dizinin yaratıcı-yapım ekibindeki isimler ise şöyle:

Yaratıcı/Showrunner/Yürütücü yapımcı: Damian Kindler (Sleepy Hollow, Sanctuary, Krypton).

Yönetmenler: Director X (Superfly, Mister Tachyon, Across the Line), Damian Kindler, Megan Follows (Reign, Anne of Green Gables), Mina Shum (Meditation Park, Ninth Floor) ve David Frazee (Vikings, Orphan Black).

Yürütücü yapımcılar: James Thorpe, Steve Niles, Thomas Walden, Eric Birnberg, George Strayton ve Melissa Blake (Sleepy Hollow, Heroes).

Yapımcılar: John Calvert (X Company, Anne with an E) ve Mohamad El Masri (Here and Now).

18-10/01/october-faction-cizgi-romani.jpg

Supernatural ve The Addams Family'nin karışımı gibi görünen October Faction dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin