CBS'ten yeni hukuk draması Perfect Citizen yolda!

CBS, yeni hukuk draması Perfect Citizen için pilot bölüm siparişini verdi. Falling Skies ve ER gibi dizilerden tanıdığımız Noah Wyle ise dizinin başrol oyuncusu olarak projeye ismini yazdırdı.

Volkan Küçükel
06 Mart 2017 - 23:58
Gündem

Amerika'nın en çok izlenen ulusal kanallarından CBS, yeni hukuk draması "Perfect Citizen" için pilot bölüm siparişini verdi.

Falling Skies ve ER gibi dizilerden tanıdığımız Noah Wyle ise dizinin başrol oyuncusu olarak projeye ismini yazdırdı.

"PERFECT CİTİZEN" KONUSU

The Good Wife dizisinin yürütücü yapımcısı Craig Turk'ün yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği "Perfect Citizen"in hikayesi NSA'de (Ulusal Güvenlik Dairesi) hukuk danışmanlığı yaparken uluslararası bir skandalı kamuoyuna açıklayan ve bu olayın sonrasında Boston'da bulunan bir avukatlık bürosunda yeni kariyerine başlayan Deck (Wyle) karakteri üzerine odaklanıyor.

Deck artık şu gerçekle yüzleşmektedir: Ülkenin yarısı kendisini büyük bir vatansever olarak görürken, diğer yarısı ise onun bir hain olduğunu düşünmektedir.

WYLE'IN DİZİ KARİYERİ

CBS Television Studios yapımcılığındaki dizinin başrolüne seçilen Wyle kısa bir süre önce dördüncü sezonu için yenilenen TNT'nin amiral gemisi aksiyon-macera dizisi The Librarians'ta yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Ayrıca dizide Flynn Carsen karakteriyle tekrarlayan bir rolle karşımıza da çıkıyor. Yine aynı dizide yönetmenlik ve senaristlik denemeleri de mevcut.

17-03/06/noah-wyle.jpg

1994-2009 seneleri arasında ekranların uzun soluklu dizilerinden ER'da John Carter karakteriyle yer alan 46 yaşındaki aktör son dönemde TNT'nin bilim-kurgu dizisi Falling Skies'ta (Tom Mason) da rol almıştı.

Wyle yakın bir dönemde ise Felt isimli filmde Liam Neeson ve Diane Lane gibi isimlerle birlikte karşımıza çıkacak.

Lenny Platt (Quantico, How To Get Away With Murder), söz konusu hukuk firmasında çalışan alanında uzman Felix karakteriyle dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Craig Turk ile birlikte aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığı üstlenen Paris Barclay pilot bölümün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

Perfect Citizen'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

"Noah Wyle - Falling Skies":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin