Cesur ve Güzel'de sürpriz değişiklik

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı, ekranlarda fırtına gibi esen Cesur ve Güzel dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
06 Mart 2017 - 23:24
Gündem

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı, ekranlarda fırtına gibi esen Cesur ve Güzel dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Star TV’nin çok izlenen dizilerinden olan Cesur ve Güzel’in senaristliğini yapan Ece Yörenç'in dizi ekibinde ayrıldığı duyuruldu.

17-03/06/cg4.jpg

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu’na 140 dakikalık dizilere her hafta yüzlerce sayfa senaryo yazmak zorunda kaldığını üzülerek bildiren Ece Yörenç, yerli dizilerin yayın süresinin uzunluğu hakkında sitemini dile getirmişti.

Ünlü yönetmen Bu Şehir Arkandan Gelecek’in genel hikayesini kurduktan sonra Melek Gençoğlu’na görevini devretmişti. Şimdi ise Cesur ve Güzel’in senaristliğini, kendisinin oluşturduğu bir yazı ekibine devredecek.

17-03/06/ece.jpg

Sabahattin Ali’nin ünlü romanı “Kürk Mantolu Madonna”nın senaryosunu yazmak için kolları sıvayan, Yörenç, Cesur ve Güzel’den ayrıldı. Ay Yapım’ın beyazperdeye uyarlayacağı unutulmaz eser Kürk Mantolu Madonna için ünlü senariste başarılar diliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin