Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinden fragman yayınlandı!

Blu TV'de yayınlanacak efsane dizi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinden fragman yayınlandı. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ne zaman yayınlanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi konusu ne?

Volkan Usta
25 Kasım 2022 - 10:54
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, efsanevi dizi ‘Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'ni 6 Aralık Salı günü izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

22-11/25/1.jpg

İlk bölümün izleyicilerle buluşmasına sayılı günler kala yayınlanan fragman BluTV sosyal medya hesaplarında kısa sürede büyük ilgi gördü.

22-11/25/5.jpg

Heyecan yaratan fragman ‘Behzat Ç.’ hikayesine dair ipuçları taşırken diziye bu sezon dahil olan yeni isimleri de izleyicileriyle tanıştırdı.

22-11/25/2.jpg

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal dizisinin Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor.

22-11/25/8.jpg

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor. 

22-11/25/7.jpg

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ 6 Aralık Salı günü BluTV’de başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin