‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

BLUTV'de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan efsanevi dizi ‘Behzat Ç’nin yeni macerası ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinden son detaylar geldi. Peki ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi ne zaman yayınlanacak? ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin konusu ne? ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin oyunu kadrosunda kimler var? ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi nerede çekiliyor? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
09 Kasım 2022 - 09:48
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, efsanevi dizi ‘Behzat Ç’nin yeni macerası ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'ni seyirciyle buluşturmak için artık gün sayıyor. Dizinin usta oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile dizinin yayın tarihini açıkladı. Özlemle beklenen Behzat Ç. 6 Aralık Salı günü BluTV’de yayınlanmaya başlayacak.

22-11/09/behzatc_blutv-1667977091.jpg

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal içeriğinde  Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

22-11/09/ekran-alintisi.PNG

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ 6 Aralık Salı günü BluTV’de başlıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin